Sunday, December 28, 2008

Μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων απαγορεύει σε δύο εργαζόμενους να παντρευτούν !!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ...ΦΕΥΓΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ;

"Σε μεγάλο υπερ πολύ κατάστημα ,δουλεύουν δύο νέα παιδία .

Γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να ξεκινήσουν το σπιτικό τους με 750 € / μήνα ο καθένας.

Η τράπεζα για να τους βγάλει δάνειο ώστε να επιδιορθώσουν το παλιό πατρικό σπίτι , του νεαρού και κάποια στιγμή να μείνουν σε αυτό, τους ζητάει μεγαλύτερο εισόδημα ή να είναι παντρεμένοι ώστε το εισόδημα να φτάνει από κοινού τα 1500 € / μήνα.

Τα παιδία θα παντρευτούν με...
πολιτικό γάμο, για να πάνε το χαρτί του γάμου στην τράπεζα για να βγει το δάνειο, να μαζέψουν λεφτά και σιγά σιγά, να φτιάξουν το σπίτι, και κάποια στιγμή να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, σύμφωνα με το εθιμοτυπικό που ονειρεύτηκαν.

Η εταιρεία (πασίγνωστη αλυσίδα λιανικού εμπορίου για εργαλεία, είδη εξοπλισμού σπιτιού, αυτοκινήτου και κήπου, είδη υγιεινής, ξυλεία και με περισσότερους από 22.000 εργαζομένους σε όλη την Ευρώπη ), έχει γνωστοποιήσει στα παιδιά πως όταν παντρευτούνε ,ο ένας από τους δύο θα απολυθεί !!! Δηλαδή απαγορεύει να δουλεύουν δύο άτομα τα οποία πρόκειται να παντρευτούν (και στην αρχή κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ώστε να μην το μάθει η διοίκηση και τους απολύσει !) . Αυτά τα παιδιά, πώς θα ανοίξουν σπίτι;

Τι κάνετε ρε για αυτή την αλυσίδα; Πήγατε από εκεί για να πιέσετε να σταματήσουν αυτό το μέτρο; Κάνατε τίποτα και τι έγινε τελικά – αν πήγατε;- σας έγραψαν κανονικά όπως τόσοι και τώρα κάνετε τους καμπόσους στους κακομοίρηδες έμπορους ; Πως τους επιτρέπεται να εξαθλιώνουν τους νέους; Πώς πάτε και ψωνίζεται εκεί;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_5099.html

0 comments:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Insurance News. Powered by Blogger